Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, February 23, 2009
Macam Macam Ada


penat. letih. keja banyak. perut asyik meragam. bz bee. exhausted. adoi aii, memacam ado.

tapi..

aku tetap bahagia. Alhamdulillah.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 10:33 PM  

2 Comments:
  • At February 24, 2009 at 12:32 AM, Blogger Rashid said…

    Pentingnya kekuatan dalaman.. kekuatan dalaman akan meminggirkan segala keresahan fizikal..

     
  • At February 25, 2009 at 9:15 PM, Blogger sheilazrien said…

    majod pong kepenatan, letih, serabot bile keje banyak..huhuhu..camni rupenye perasaan orang bekerja..

    :D Trase nak jadik bdak sk0la balek plak..


    *pSs : maj0d TER-tag erni la..hehe..kalo rajen buat la eh~..maj0d pong dekat 2 minggu tertangguh.. :D

     
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder