Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Monday, February 9, 2009
Sejak Bila Aku Jadi Pemalas Ni?

eh? lama jugak aku tak update eh? oh, kasihan beben. ditinggalkan kesepian. kekekeke. ayat poyo. ptuii.. ptuuuii..

hmm.. takde banyak benda menarik pun yang berlaku sepanjang minggu ni dan juga minggu lepas. ada la few things happened but i prefer to keep it to myself instead of putting it here. biasalah, dunia ni kan ramai stalker. who eat chillies, he/she will taste hot. muehehehehe.

as usual, aku kesepian kat umah. rindu zaman dedulu masa adik adik ada. berkumpul, bergossip dan bermanja manja sesama. fuh, sabar.. sabar.. bak kata mak, derang bukan gi berperang pun. gi sambung belajar. err, tu perang gak sebenarnya mak. perang otak. aku berani jawab dalam hati je la. kalau jawab ngan mulut kang, wuuu.. takut! kekekekek.

eh, cakap pasal adik. rasa rindu plak kat derang. ok, away kejap. buat conference call bersama adik adik.


Photobucket


taraaa.. i'm back.

aih, sebenarnya, sekarang ni, aku sedikit bz dengan keje. talking about work, dalam zaman eko-no-money sekarang ni, banyak gak kompeni yang dah buang pekerja. tapi, alhamdulillah opis aku blom lagi. and mintaklah takkan sesekali harapnya. cuma, aku sedikit headache dengan one of my team mate ni. banyak betul propagandanya. erghhh.. malas la nak cite kat sini coz i know ada gak few of my opismate yang akan baca my blog it seems. tapi, aku tekad. kalau dia teruskan dengan attitude dia cam sekarang ni, memang aku takkan teragak agak untuk bitau mr boss. you watch out aaaaa tinted!

other than hal keja, aku sebuk mem-packing beg sekarang ni. wuu.. tahun 2009 ni very the mencabar tau. semua kena buat sendiri. err.. kemas beg? lari umah ke? oh. no.. no. i'm going to Bali next week. tapi hati berbelah lapan sekarang ni. tak pasti nak gi ke tak. heemm.. korang yang membaca ni jangan wat spekulasi kata aku banyak duit ke apa plak sebab nak gi berterbangan di zaman kegawatan ni tapi sebab tiket ke Bali ni murah wei. aku booked since last year. RM220 je untuk pergi balik. setahun dah diperam, mau tak murah ye tak? ah, kalau korang tetap nak wat spekulasi, aku fedulik hape. kan beben kan?

oh ya, kat sini jugak, aku nak wish:-

Happy Birthday yang ke-26 untuk bebeh Mala.
Moga terus bahagia dan sentiasa diberkati Allah SWT. I wish you a happy, incredible, fantastic birthday filled with all of the good things life has to offer. Aku sayang ko sesangat sebagaimana aku sayangkan friendship kita. Love ya!


Selamat Pengantin Baru buat Cik Puan Chika dan Suami, Encik Hizwani.
Selamat menempuh alam rumahtangga dan semoga Allah memberkati kalian berdua dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikan. Amin.


Photobucket



cakaran cebisan
betul ke orang kata bila kita diulit rindu, kita akan rasa diri semacam berterbangan di awan awangan je? tapi, apsal aku takde rasa camtu? sebab aku berat sangat ko ek? huhuhu. fedulik!

qin ai de,
ni zhen de bu shi zhai wo mian qian, ke shi mei tian dou zhai xiang ni. wo hen xiang ni.. ^^

ok, aku nak masuk tedo. ngantuk. met malam dunia.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 12:07 AM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder