Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Thursday, September 3, 2009
Iklan Percuma Dan Dedikasi

Hola semua..

For those yang rajin menjenguk, mengintai, melayari hatta membaca penulisan, contengan, cakaran, merapu meraban aku dalam blog aku ni, di sini ada sedikit iklan.

Ceeewaaahhh.. intro tak nak kalah. Hikhik.

Ok, straight to the point.

My good fren ada membuka sebuah booth di Dataran Remaja Stadium Bukit Jalil. Pada sesiapa yang ada menjual / membuat / berniaga biskut @ kuih raya, jika berminat untuk menjadi supplier ataupun menjual product anda atau apa apa saja yang berkaitan dengannya, bolehlah menghubungi beliau. Details as per shown below:-

Contact Number: 0176558084 - Sila call dan beritahu nak cakap dengan Mr Lok. (Mr lah sangat) Hehehehe. Please take note that kalau nak cakap dengan Mr Tan atau Mr yang lain selain dari itu, maaf, mungkin anda salah number.

Lokasi: Walaupun dah mentioned kat atas, tapi, aku ulangi sekali lagi, lokasinya bertempat di Dataran Remaja Stadium Bukit Jalil, Selangor.

Tarikh: 1st September 2009 - 19 September 2009

Apa yang anda perlu tahu?
Barang jualan diambil on consignment based on percentage. Kalau tak abis, akan dipulangkan semula.

Sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi no yang tertera di atas (aku malas nak men-taip banyak kali) atau untuk sedikit info tambahan, bolehlah melayari ke http://ramadhankarnival.blogspot.com

Kalau malas nak copy and paste, just click click click.

Sekian.


Dedikasi

Untuk Sis Red and Bro Sirman sekeluarga,

I am so sorry to hear about your son, Abang. As difficult as it is to watch a loved-one go through something like that and when it's your child, it's unimaginable. I can't imagine how heart breaking it is for you to watch your son go through this.

Moga Abang cepat sembuh dan sentiasa diperlihara dan dilindungi oleh Allah SWT. InsyaAllah. My thoughts and prayers are with you and your family.

Pada kalian yang mungkin belum mengetahuinya, Abang telah disahkan positif H1N1. Bersama samalah kita doakan moga Abang cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Untuk lebih info, boleh layari ke blog Sis Red @ Redmummy.

Happy fasting to everyone. I off to my hometown.
See ya!


Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 3:07 PM  

0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder