Photobucket

Click Click Click

Previous Post
The Archives
The Bloggers

Credits

hit counter
Clicky Web Analytics

Photobucket

Photobucket

Wednesday, January 28, 2009
High Fever.. Again?

aku adalah demam lagi untuk kali ke berapa ntah.

semalam, kat opis aku dah gigil gigil kesejukan. siap pakai 3 lapis baju pun sama jugak. aih, apa la nasib malang aku ni eh. oh, mungkin Allah sedang mengampunkan dosa dosa kecikku kot. Alhamdulillah..

ok, hari ni aku MC dari ber-blog. demam katanya. mujur jugak hari ni aku cuti. kalau tak, buruk la rekod aku kat opis nun kalau asyik MC je kan? hah, tengoklah ubat yang aku dapat semalam. kalau tak paham jugak, aih. anak cina makan pengat, sendiri mau ingatlah. muehehehehe.


pehni, aku takyah makan nasi. makan ubat yang banyak tu pun dah kenyang. (erk?) doktor suh aku wat medical check-up. tapi, saya takutlah. huhuhu.

Photobucket

dicakar oleh cepotet @ 1:38 PM  

6 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Beben

 

Beben, sebuah blog yang baik dan setia. Tak penah menyakiti aku tapi sentiasa rela untuk disakiti. Tidak berjantina dan tidak bernyawa. Sangat pendiam dan sangat memahami. Kalau rasa penulisan aku di sini kurang enak bagi kalian, bolehlah klik butang X belah kanan atas browser anda. Datang tak berjemput, pergi juga tak dihalau. oh yea, did i tell y'all that i hate stalkers? so, please back off. Mekasih.

 

If God wanted us to talk more than listen, He would have given us two mouths rather than two ears.

~Ken Blanchard ~

 

Best viewed with

Photobucket

Cepotet

Photobucket

 

Me, Myself & I

I am just a simple girl with a simple life. I love nobody except my Mak, Abah and my family. Simplicity is the new complex.

Photobucket


email untuk perkara yang penting je. kalau rasa tak penting, sila jangan email. pasti tidak akan dilayan. saya bukan artis mahupun superstar.

Bla.. Bla.. Bla..

Reminder